• Eric Schockmel

2016 - Et nytt år med en ny partner!

2016 er et nytt og spennende år for Public Art Screens - vi lanserer årets kunstprogram i samarbeid med vår nye partner! 

Lanseringen av programmet foregår her:
Torsdag 21.Januar kl.18.00 - 20.00
KinoKino, Sandnes

Melde deg på arrangementet her:

www.facebook.com/events/173571136335330/

Meld deg på innen onsdag!

Du får en smakebit av programmet og får vite litt om mulighetene ved vårt nye samarbeid.
Etter visningen følger en liten snakk om det å samle på videokunst mellom Hege Tapio, daglig leder ved i/o/lab og kunstneren Sidsel Christensen.
Arrangementet avrundes med en lesk i foajeen!

------------------

Gjennom året vil vi presentere artister fra den London-baserte online kunst plattformen Sedition.
Sedition er en online plattform hvor kunstnere kan distribuere kunst i digitalt format for skjermer. Sedition ble lansert i 2011 av Harry Blain, grunnleggeren av Blain|Southern galleries. Deres mål er å inspirere folk til å bli samlere av kunst gjennom digitale utgaver.

Vi er derfor svært glade for å kunngjøre at i løpet av dette året vil det være mulig for vårt publikum til å bli kjent med noen av de fantastiske kunstnerene som har sine arbeider presentert ved Sedition. Gjennom dette samarbeidet håper vi å inspirere folk til å starte sin egen samling av kunst og som tilbyr en sjanse til å vise sin kunst på alt fra egne TV-er, nettbrett og smarttelefoner!

Besøk vår nye partner her: http://www.seditionart.com

Om Sedition
Sedition er verdens ledende online plattform hvor kunstnere stille ut og selge sin kunst i digitalt format for tilkoblede skjermer og enheter. Sedition tilbyr alle en enkel, morsom og sosial måte å oppleve kunst-samling til rimelige priser. Selskapet ble grunnlagt av Harry Blain, eieren av Blain|Southern. Oppgaven til Sedition er å endre kunstverdenen ved å innføre en markedsplass for samling og handel av kunst i den digitale tidsalderen.

Hvordan det fungerer
Kunst på Sedition er presentert i digitale begrenset opplag som eksisterer i den digitale verden. Eventuelle kjøpt av kunstverk kan oppleves sømløst på tvers av alle enhetene dine, inkludert TV, smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Arbeidene er enten streamet online eller offline ved våre gratis apps for iPad, iPhone, Android, Samsung Smart TV-enheter. Sedition presenterer en enestående utvalg av kunstnere og kunstverk - med startpris på bare € 7 - med verker av ledende samtidskunstnere inkludert Damien Hirst, Tracey Emin, Aaron Koblin, Yoko Ono og mange andre. Med en overflod av verktøy til rådighet, kan medlemmene dele, gi gaver og invitere venner til å bli med Sedition sitt fellesskap av kunstnere, samlere og kuratorer.

Lær mer om Sedition på: http://www.seditionart.com/how-it-works